@leicesterhealth

Klaar voor een grote verandering?

Free Hair Analysis

Leicester gezondheidsvrije analyse 6 – success Leicester gezondheidsvrije analyse 7 – error Leicester gezondheidsvrije analyse 8 – waiting
Your Gender

Gratis haaranalyse in Istanbul

Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen. We reageren snel.

Leicester gezondheidsvrije analyse 10 – leicesterhealth hair translant

Waarom moet u kiezen voor Leicester Health?

Leicester Health is een gerenommeerd bedrijf voor gezondheids- en schoonheidstoerisme dat gespecialiseerd is in haartransplantatie, tandheelkundige procedures en plastische chirurgie.Als Leicester Health werken we nauw samen met zeer ervaren artsen en medische professionals in Turkije om behandelingen van hoge kwaliteit tegen lage prijzen aan te bieden.

 

  • We bieden behandelingen van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.
  • Wij bieden innovatieve behandelingen met behulp van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën.
  • We werken samen met eersteklas privéziekenhuizen die bekend staan ​​om hun medische perfectie.
  • We bieden gratis persoonlijke ontmoetingen aan.
  • Wij zorgen voor deskundige zorg en opvolging na uw ingreep.
  • Onze chirurgen en ons medisch team zijn zeer bekwame en gerespecteerde experts in hun vakgebied.
  • Onze chirurgen analyseren en evalueren elk geval afzonderlijk door speciale behandelplannen voor onze patiënten op te stellen.

Haartransplantatiestadia

+ - HAARTRANSPLANTATIE FASE-1

Er is een voorlopige analyse van uw foto's gemaakt. De informatie die door de analyse wordt verkregen, wordt doorgegeven aan de patiënt die een haartransplantatie wil ondergaan.

+ - HAARTRANSPLANTATIE FASE-2

Als resultaat van een voorlopige analyse zal het haar van de patiënt die een haartransplantatie zal ondergaan, in de instelling worden onderzocht. Het doel is om het haar te analyseren, de kwaliteit van de grafts te evalueren en vervolgens de patiënt te informeren over de volgende operaties. Daarnaast zal bij de patiënt het nodige bloedonderzoek worden afgenomen om na te gaan of er problemen zijn die het haartransplantatieproces kunnen belemmeren of de kwaliteit ervan kunnen veranderen. Als er een probleem wordt geconstateerd, wordt er een behandelplan gemaakt en wordt de procedure uitgesteld totdat het probleem is opgelost/behandeld. Als alle testresultaten normaal zijn, gaat het proces verder.

+ - HAARTRANSPLANTATIE FASE-3

Voordat lokale anesthesie wordt toegepast, wordt uw haar met scheerapparaten ingekort tot 1 maat. Na het toepassen van plaatselijke verdoving wordt u met de FUE-techniek voorbereid op een pijnloze haartransplantatie.

+ - HAARTRANSPLANTATIE FASE-4

Een micromotor met een diameter van 0,6 mm of 0,8 mm wordt gebruikt om de haartransplantaties (follikels met 1, 2 of 3 haren) te verwijderen, die vervolgens in de vereiste gebieden worden getransplanteerd. Deze techniek voorkomt dat de haarzakjes beschadigd raken. In één sessie kunnen maximaal 5000 grafts worden getransplanteerd.

+ - HAARTRANSPLANTATIE FASE-5

Na het eerste onderzoeksresultaat worden het operatieplan en het algoritme getekend. In dit stadium wordt, afhankelijk van dit plan, de haarlijn bepaald en getekend, wat een van de belangrijkste fasen is omdat het een natuurlijk en esthetisch aantrekkelijk uiterlijk geeft.

+ - HAARTRANSPLANTATIE STAGE-6

In dit stadium worden kanalen in de juiste hoek en richting geopend om na het planten een natuurlijk uiterlijk te krijgen. Als de kanalen in de juiste hoek en in de goede richting worden geopend, kunt u uw haar na haartransplantatie vrij kammen.

+ - HAARTRANSPLANTATIE STAGE-7

Dit stadium is het stadium waarin de verzamelde grafts één voor één in de haarkanalen worden geplaatst. De verzamelde grafts worden zeer zorgvuldig geplaatst om geen schade aan te richten en het ontbreken van haarkanalen te voorkomen.

+ - HAARTRANSPLANTATIE STAGE-8

De dag na de haartransplantatie wordt uw haar gereinigd met speciale lotions. U krijgt uitleg over postoperatieve zorginstructies. Uw haartransplantatie wordt met succes voltooid, de formulieren worden bij u afgeleverd en u kunt na een laatste controle veilig terugkeren naar Engeland.

Leicester gezondheidsvrije analyse 11 – Hair transplant 5
s
Haartransplantatie in Nederland 1 – 4
" Ik wist dat de prijzen in andere landen goedkoper waren en dat Turkije een reputatie had in deze business. Daarom besloot ik me te laten transplanteren door Turkse artsen. Toen ik Leicester Hair Kliniek tegenkwam en de uitstekende service zag die zij bieden, besloot ik het spits af te bijten en te tekenen. Ik verbleef in een vijfsterrenhotel en de kliniek was zelf ook niet mis. Ik kan deze kliniek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een haartransplantatie in Nederland overweegt."
Haartransplantatie in Nederland
Dr. Ugur Caliskan Hair Transplant
Uitstekende ervaring met Turkse artsen 2 – 1
" Ik was eerst een beetje bang, omdat ik de resultaten op internet had gezien, maar het proces zelf was vrij eenvoudig, ik kon meteen beginnen met genezen en mijn FUE-stijl haartransplantatie heeft fantastische resultaten opgeleverd. Het personeel zelf was ook uiterst behulpzaam tijdens de hele haarimplantatie. Ze waren extreem geduldig met mij en waren altijd bereid om alle vragen die ik had over de operatie te beantwoorden."
Uitstekende ervaring met Turkse artsen
Dr. Ugur Caliskan Hair Transplant
Professionele haartransplantaties 3 – 8
"Ik heb onlangs mijn haartransplantatie operatie gehad bij Leicester Haar Kliniek, en de procedure heeft een fantastisch resultaat opgeleverd. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen vanwege het vriendelijke personeel, de effectieve service en de betaalbare prijzen. Hun ervaring was gemakkelijk aan te voelen en ik was helemaal op mijn gemak nadat ik hen had ontmoet. De resultaten van mijn haar zijn al zichtbaar."
Professionele haartransplantaties
Dr. Ugur Caliskan Hair Transplant
maak je geen zorgen over haartransplantatie kosten 4 – 6
"Iedereen bij Leicester Haar Kliniek was ongelooflijk prettig om mee te werken. Het personeel van de kliniek was allemaal uitstekend en dat gold ook voor het hotel dat ze voor me hadden geboekt. De haartransplantatie zelf verliep zonder problemen. Voor en na de operatie hebben ze alles met me doorgenomen, ook wat ik in de toekomst kan verwachten."
Maak je geen zorgen over haartransplantatie kosten
Dr. Ugur Caliskan Hair Transplant
haartransplantatie nederland 5 – 3
"Ik ben al geruime tijd bang voor mijn haaruitval. Nadat ik Leicester Kliniek op een advertentie was tegengekomen besloot ik contact met hen op te nemen. Ik werd uitstekend geholpen en het niveau van zorg en aandacht dat ik kreeg was uitzonderlijk. "
Haartransplantatie nederland
Dr. Ugur Caliskan Hair Transplant

Büyük değişime hazır mısınız?  

Ücretsiz Saç Analizinizi Yapıyoruz

 

Ready for the big change?  

Free
Hair Transplant
Analysis in Istanbul

 

Chat nu!
1
Hulp nodig?
Hallo👋

Hoe kunnen we u helpen?